Total vizitatori 911.361
Vizitatori azi 22
Vizitatori ieri 85
Vizitatori online 5
Max vizitatori online 541
Afisare aceasta pagina 23.891

Acces dedicat

Accesul dedicat ofera utilizatorilor conexiune permanenta la Internet, fiind foarte utilizat in mediul de afaceri. Poate fi folosit pentru utilizarea Internetului ca sursa de informatii, primirea si trimiterea de fisiere prin e-mail, implementarea de solutii IP/VPN, realizarea de transmisii audio/video, etc. Utilizatorii pot opta pentru o serie de servicii suplimentare: solutii firewall, configurare si administrare servere Linux, solutii de filtrare si securitatea datelor.
Caracteristicile de baza ale solutiilor dedicate sunt: alocarea a 4 sau mai multe adrese IP statice, abonament lunar fix, acces rapid si posibilitatea imbunatatirii parametrilor solutiei intr-un timp foarte scurt.
In functie de rata de transfer (viteza de acces) solicitata si de infrastructura disponibila la sediul clientului, solutiile de conectare locala pot fi: - linii XDSL - conexiuni radio - fibra optica.

Conexiuni dedicate pe fibra optica


Incepand din 2005, PlaNet a dezvoltat o infrastructura proprie de fibra optica cu o acoperire pe toata suprafata orasului Sfantu Gheorghe.
Aceasta initiativa s-a datorat in principal dorintei permanente de a oferi solutii de telecomunicatii de cea mai buna calitate: transport de date (Internet, IP/VPN), telefonie.
Beneficii majore ale infrastructurii de fibra optica:
  • Lipsa pierderilor in transportul de date (0% packet loss);
  • Timpi de raspuns foarte mici pana in cele mai importante noduri
  • Lipsa interferentelor de diferite naturi fizice comparativ cu solutiile alternative (wireless, cupru, cablu).